top of page
Vrijdag 1 December 
Toneelhuis 20u - 03u

PROGRAMMA:
20u Human Library
Enkele experten, activisten en artiesten stellen zich op als een open boek. Voor u om te lezen en mee in gesprek te gaan in een knusse hoek van de Bourla schouwburg.  
 
20u45 Concert nino_uncut
Zijn soul- en jazzstem ishet favoriete instrument van deze Brusselaar. Van een rave over een gospelkerk tot een jazzclub: nino_uncut neemt ons mee op een reis door een wereld van poppy metaforen, verwijzingen naar de 90's en filmische sferen. Met zijn eerste EP Pills and Water onthult hij op een krachtige, poëtische en gevoelige manier de veerkracht die hij moest tonen bij de ontdekking HIV-positief te zijn.

21u30 DJ DR T.

Funk, soul, disco...met dj Dokter T., die in Café Den Draak, op Woodpop en tal van andere feestjes  de tent in brand zet. 

22u30 DJ Nina Revlon featuring Nabil Comme des Garçons & Yugo Basquiat
Actrice, model, dj en outspoken HIV- en trans-activist uit Luik. Ze schreef onder meer een theaterstuk over leven met HIV als transgender vrouw. Daarnaast is ze een belangrijke stem in de Brusselse en Luikse queerscene als spokesperson van transactivism en HIV.
Zij brengt met Nabil Comme des Garçons & Yugo Basquiat 2 dansers mee uit de ballroom scene. 


00u30 DJ Veronika Deneuve
Drag clown, dj, entertainer, bakker en host van Send In The Clowns. In de chaotische wereld waarin we leven, ontsnapt Veronika graag door je mee te nemen op een onbeschaamd euforische rit. Of ze nu disco, pop, house of dance uit welk tijdperk dan ook speelt, haar doel is simpel: de meest flikkerende diva die in ons allemaal zit naar boven halen. Because we’re all born drag and the rest is naked!

 

Performers Judas en Brenda Aerts maken hun opwachting voor enkele verrassende interventies tijdens deze party.  

nino_uncut.jpg

nino_uncut

albumtemp.JPG

Veronika Deneuve

IMG_20231020_141019_228.jpg

Nina Rose

Brenda_Aerts.JPG

Brenda Aerts

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page